Är jag en tant?

När blir man tant? Gör det ont? Kommer jag plötsligt äta småkakor, knyppla och bära blommiga klänningar med kappa och pälskrage?

Den moderna tanten är enligt mig en cool tjej på 45+ som kan med och göra och säga vad hon vill.

Jag blev nog tant enligt den definitionen när jag slutade bry mig om vad alla tycker om mig, mitt hem och mina kläder, när jag utan att blinka kunde säga till en kille eller man –Fan vad snygg du är och mena det utan att bli nervös för att han skall tro att jag vill nåt….

All denna oro om vad alla tycker om allt som har styrt mycket av ens liv är bara borta och det är så jävla skönt att bara få vara sig själv en stund 🙂

När man väl har släppt allt detta så går det snabbt utför 😉

Jag skaffade broddar för några år sen…ja broddar, sånna där fula grejer man sätter fast på skorna för att slippa bryta benen när man är ute på vintern.
Visst fick jag kommentarer om dessa i början, dom var ju varken snygga eller speciellt coola MEN jag kunde gå utan att se ut som om jag hade gjort på mig trots isiga gator J

Nu görs det även snygga broddar… så till alla som har häcklat mina, ni behöver inte vara avundsjuka på att jag vågar, gå och köp snygga egna.

broddar springyard broddar

Nästa fula grej som dök upp i garderoben var reflexer.
Jag hamnade vid två tillfällen bakom bilar som hade kört på en gående utan reflexer och bestämde mig för att jag hellre syns än blir överkörd. Livet är liksom helt ok och jag kände inte att jag var riktigt klar att kasta in handduken ännu.

Nu har jag på rent trots utvecklat den hyfsat diskreta reflexen till reflexväst när jag är ute och går. Inte fan är den snygg, men syns det gör jag 🙂

När jag och Sofia är ute och går tidiga mornar och sena kvällar så ser vi ut som två gigantiska minions och lyser upp tillvaron för de fåtal bilister som är ute på våra vägar. En och annan gång har dom trott att vi tillhör ordningsmakten och saktat ner till nästan krypfart förbi oss.

Reflexvast

Nu kommer vi till min piece de resistance Dramaten, alltså en shopping vagn på hjul som påminner om den stora resväskan i förrådet.

dramaten

Denna fantastiska uppfinning hittade in i mitt hem efter att jag hade gjort mig av med bilen.

När man bor centralt och skall handla så får man antingen handla 5 saker i taget eller köpa sig en Dramaten om man inte skall töja ut armarna till oigenkännlighet.

Jag älskar den, men jag skall inte ljuga….det tog emot att köpa den och jag höll mig till en diskret svart istället för att bejaka min inre tant och gå loss på leopardmönstrat 🙂
Jag samlade mod och intalade mig själv att om någon kan göra den cool så är det jag…
Dom första rundorna till affären var lite jobbiga och jag kände mig lite utlämnad och naken med min shoppingvagn, men nu så skiter jag i vad alla tycker DEN ÄR GRYM!!!

Så bejaka er inre tant och va er själva åtminstone då och då 🙂

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *