Beach 2016 – del 1

Young woman reading a book at the beach

Efter lite självrannsakan så inser jag att jag inte bara vill ha en fantastisk personlighet.
Visst är den en fantastisk tillgång, men kanske inte det första man tänker på när jag skrider fram i en bikini på stranden…beach 2016 ångesten har gjort sig påmind.

Istället för att som alla andra vänta till nyårsdagen med att ta tag i mig själv, så beslöt jag mig för att ge mig ytterligare en månad för att ha en chans att komma i form innan vinterkläderna skall skalas av och beach 2016 är ett faktum.
Därmed blev starten den 1 december för operation make over, för nu jäklar skall tanten komma i form om jag så skall stupa på kuppen!
Nu har jag tagit fasta på ett par grejer när det gäller träning och tydligen så är en av alla 1000 bra grejer där ute, morgonträning.
Nu gillar jag inte att träna ensam och vill ha sällskap av Sofia som börjar jobba 07.30, så det blev tidig sänggång 22.00.

Okristligt tidigt

Jag vaknade före 5 och låg sen kvar och snurrade till 05.30 innan jag kastade mig ur sängen, drog på mig kläderna samtidigt som en yrvaken Elsa sitter i sängen och betraktar mig med en undrande blick.
På med skor, mössa och sexig reflexväst på mig och koppel på Elsa innan vi möter upp Sofia den klart osunda tiden 05.45 för en rask promenad.

Det var kallt men vi fick upp värmen efter ett tag och gick och kände oss jäkligt duktiga i 4,5 km, det är något speciellt med att hasa sig ur sängen svintidigt på morgonen och gå ut och träna. Det känns som att man är värd ett pris för sin duktighet, typ ett simborgarmärke fast för morgonpromenaden 🙂

Det där satt i hela förmiddagen och sen gick jag ut en 4 km runda på lunchen också, Elsa var givetvis med…men sen har hon inte gjort många knop det lilla livet…

Nu är klockan faktiskt över 22 och jag skall lägga ifrån mig datorn och lägga mig, nu behöver jag inte gå upp så okristligt tidigt imorgon eftersom min partner in crime börjar jobba ännu tidigare och det finns gränser för hur tidigt man kan gå upp.
Men omkring 7 tänker jag nog ta mig ut och hoppas att jag får med mig Elsa på en runda, nu gäller det att ligga i så att jag inte tappar motivationen.

Fortsättning följer, beach 2016 – here I come

Young Woman Jogging on Boardwalk Santa Monica Beach

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *