Dejting i en mindre stad

Att bo i en mellanstor stad har sina utmaningar samtidigt som det är fantastiskt.
Man har sällan eller aldrig längre än 10 minuter till något, shopping, jobb, nöjen och vänner är allt inom ett behändigt avstånd.  Tidsbesparingen i vardagen ger en guldkant i tillvaron och man har tid att umgås med familjen och vännerna, ja alla utom vi då 🙂

Denna bekvämlighet gör också att vissa saker i livet får sin egen uppsättning med utmaningar, ta dejting t.ex.

Att träffa en ny man eller kvinna för den delen är aldrig enkelt, lägg då till utmaningen att göra det i en stad där alla känner alla eller alla känner någon som känner någon så har du en utmaning av olympiska proportioner.

Picture this:

Du träffar en trevlig man på Ica, han är charmig, snygg och ni pratar en stund. Lite senare berättar du för du en vän om den trevliga killen som du träffade och nu får du veta allt du inte ville veta…han var ett otroget svin mot någon annan tjej som är din väns kompis kusin eller något liknande, eller så har han knullat runt med allt och alla, det har också förekommit ett rykte om att han kan vara kriminell och suttit inne… eller så är han bara en arbetslös loser. Det kan vara rykten, totala osanningar från bittra ex. eller så kan det vara sant, hur som helst så ger detta en liten bitter eftersmak som gör att man kanske backar ur redan innan första dejten.
Ingen vill ju se ut som en godtrogen idiot om allt det där nu visar sig vara sant någon månad in i relationen.

Det finns givetvis killar därute som är singlar som inte har något rykte, men då uppstår något slags kunskaps vakuum…och vi börjar undra vad det är för fel på honom, varför vill ingen ha just honom.
Han kan vara snäll och alldeles fantastisk, men det hjälper inte…
Denna paradox är omöjlig att förklara, men det måste till en modig tjej för att rädda honom ur singelträsket.

Så hur fan gör man då, jo man dejtar killar från andra städer och får dom att flytta hit. Att inte veta något om honom är märkligt nog helt ok när han inte är från din hemstad….
Nackdelen med att ta hem en ny kille till stan är att det är nytt friskt blod och du får vara rätt säker på att han gillar dig innan du släpper ut honom på savannen. Han är en läckerbit utan historik för alla honor som gömmer sig i buskarna och vässar klorna, minsta chans så rycker dom honom ur händerna på dig.

Slutsatsen är att vi nog bör ge dom snälla killarna en chans, men även våga ge oss in i relationer där motparten har ett rykte.
Dom kan överraska och du kan hitta en fantastisk kille som trots sitt rykte visar sig vara din prins eller så är du den som ger den snälla killen sitt allra första dåliga rykte.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *