Hur man ser på sig själv

Jag hakade på utmaningen att lägga upp 5 bilder äldre än 15 år på Facebook…

Nu började äventyret att plöja igenom gamla album med fysiska bilder, alltså bilder man kan ta på för er som inte har sett detta fenomen 😉
Jag var beredd på att rata dom flesta bilderna som jag fick fram eftersom jag kom ihåg hur jag så ut på den tiden, så döm om min förvåning när jag insåg att jag faktiskt var snygg på bilderna som dammades av.

Det är helt galet vad snygg jag var i 20-års åldern, varför i hela friden insåg jag inte det förrän 25 år senare…
Jag blir riktig förbannad på mig själv för jag minns mycket väl hur självkritisk jag var och gick och nöp mig i inbillat fläsk…jag vägde drygt 50 kg och var 170 cm, så någon övervikt var det inte att tala om.

Nu har jag upptäckt något annat som är lite mer skrämmande…jag har alltid skyllt min singelstatus (som har inträffat lite då och då genom åren) på att jag inte är snygg nog, men det är jag ju tydligen och då måste det ju bero på något annat….Min personlighet!

Satan, hade nog hellre varit mindre snygg och trevlig än tvärtom 🙂 men sent skall syndaren vakna och nu skall det odlas personlighet 🙂

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *