Väldigt tidigt på lördag morgon satte vi oss i bilen Sofia och Jag och styrde mot Linköping, det var äntligen dags för Tildas möhippa.

Tilda och hennes blivande man träffade vi i Alanya i maj 2016, eller ja vi träffades ju redan på Antalyas flygplats när dom ryckte Sofias resväska av bandet i tron att det var deras. Sofia som hade gjort sig besväret att köpa en Lila väska som skulle sticka ut i mängden…hon var tydligen inte ensam om den planen 🙂

Väskorna fick byta ägare och alla gick nöjda mot sina bussar, men av alla transferbussar denna dag så hamnade vi självklart på samma och resan gick till samma hotell. Så vår vänskap började på grund av två lila resväskor, tack Ullared 😉

Lagom trötta kom vi fram till Linköping strax efter 8 på morgonen för att träffa dom övriga möhippe deltagarna. Vi visste inte riktigt vad som stod på agendan för dagen utan hade bara fått instruktioner på vad vi skulle ha med oss.

Dagen började med en överlevnadskurs i skogen och jag måste säga att jag är uppriktigt oroad över mina skrala kunskaper i basic överlevnad.
Instruktören möter oss med ett leende och håller hotfullt fram en karta med tillhörande kompass… man känner liksom hur oron sprider sig i gruppen och jag kollar snabbt om någon av tjejerna har orienterat sedan högstadiet…men nej.

Vi överlevde, men efter det äventyret så står det en storpack tändstickor på min lista av saker att ta med till en öde Ö!

Efter detta lilla steg utanför vår bekvämlighetszon och en lunch så kom nästa punkt på listan, Poledance
Det skulle nu ålas, åmas och vickas på höfter, instruktören som var en smidig tjej i 20-års åldern visade oss rutinen och det såg väl i teorin inte så svårt ut MEN HERREJÖSSES jag har väl sällan skådat ett gäng tjejer som har sett mindre sexiga ut i närheten av en stolpe 🙂
Alla var så fokuserade på att få till rörelserna och även om man själv tyckte att det gick ganska ok så skall ingen av oss satsa på Poledance som karriär, frågan är om vi ens skall prova detta hemma…uppvisningen kan göra mer skada än nytta för samlivet 😉

Efter alla aktiviteter var det sedan dags för hela gänget att fixa till sig inför middag och alkoholhaltiga drycker på stan, det blir ganska stimmigt när ett tiotal tjejer skall dela på ett badrum och en plattång.
Men vi klarade det, stämningen var hög och vi hade en fantastisk kväll på Linköpings krogar.

Nu har vi ett underbart bröllop att se fram emot i slutet av Juli!